Ingredients / Bahan-Bahan / 原料:
Masala Spice Powder, Chili Powder, Black Pepper Powder, Turmeric Powder, Salt, Isolated Soy Protein, Textured Soy Protein Wheat Gluten, Sugar, Five Spice Powder
Serbuk Masala, Serbuk Cili, Serbuk Lada Hitam, Serbuk Kunyit, Garam, Protein Soya Terpencil, Protein Sayuran Bertekstur, Gluten Gandum, Gula, Lima Jenis Rempah
马萨拉香料粉、辣椒粉、黑胡椒粉、黄姜粉、盐、大豆分离蛋白、大豆组织蛋白、小麦粉、糖、五香粉
2 Step Cooking / Memasak 2 Langkah / 2步烹饪法:
2 Step Cooking / Memasak 2 Langkah / 2步烹饪法:
Step 1:
Defrost Smoky Veg Tandoori Chicken up to 15 min.
Nyahbekukannya Ayam Tandoori Veg Asap sehingga 15 min.
解冻印度爐烤雞大约15 分钟
Step 2:
Simmer over medium heat and bring the Smoky Veg Tandoori Chicken to boil and is ready to be served.
Didihkan dengan api sederhana sehingga dan biarkan Ayam Tandoori Veg Asap mendidih dan sedia untuk dihidangkan.
用中火炸至金黄色即可食用。